Sognepræst, Asbjørn Hansen: 61272846
Koncerter

Sognets koncert

Svinninge kirke 15. april kl. 15.00

Dette er årets koncert, hvor kirkens egne ansatte, voksen- og børnekor og enhver, der kunne tænke sig at være med står for programmet.
En altid festlig og overraskende oplevelse.
 
Den 7. april mødes vi og lægger programmet, så hvis du kunne tænke dig at deltage, er det bare at møde op i sognehuset kl. 14.00. Medbring evt. instrument.
 
Hvis du ikke kan komme her, kan du kontakte Kristin Lomholt (23 10 75 42) eller Asbjørn Janke Hansen (61 27 28 46).
 
 
 

 

 

 

Sange ved himlens port

Svinninge Sognehus 9. maj kl. 19.30

Dette foredrag bringer os ind i musikeren og forfatteren Bob Dylans verden. Han er rockmusikkens ”grand old man” - en af de største, nulevende kunstnere overhovedet. Han er også en stor forfatter med over 500 sangtekster i bagagen. I 2016 modtog han Nobelprisen i litteratur.

Redaktør og forfatter Jakob Brønnum har sammensat et foredrag, der omhandler de væsentligste og mest spændende facetter i Dylans produktion på mere end 35 albums. Dylans forhold til Bibelen har sat sig spor gennem hele forløbet, og vil særligt blive fremhævet.

Undervejs fremfører Jakob Brønnum nogle af Dylans sange og akkompagnerer selv på guitar.

 

Coming to America

Svinninge kirke 27. Maj kl. 16.00

Denne eftermiddag tager sangeren Kristin Lomholt og to musikere på violin og guitar os med på en rejse til USA sammen med de første nybyggere. Gennem sang, musik og anekdoter fortælles historien om, hvordan nybyggerne rejste over til at liv langt hjemmefra. Deres kirke og deres kultur. Musikken er fyldt med udtryk, som spænder fra sorg til glæde, fra storm til stilhed.

Tusinder af europæere søgte lykken i USA. Mange flygtede fra fattigdom og håbede på et bedre liv. Alene rejsen var en farefuld færd, hvor kun de stærkeste overlevede. De som nåede frem opbyggede et nyt samfund og en ny kirke, som byggede på den kultur og musik, de havde med sig hjemmefra. Indvandrernes historie er i høj grad aktuel i dag, hvor mange mennesker også flygter fra fattigdom.
 
Medvirkende:
Kristin Lomholt (sang og klaver)
Elisabeth Dichmann (violin)
Villads Hoffmann (guitar)