Koncerter

Nøddeknækkeren

En eventyrlig musikalsk forestilling

Svinninge kirke 17. dec. kl. 19.30

Med afsæt i Hoffmanns eventyr og Tchaikovskys musik fremfører skuespiller Nis Bank-Mikkelsen og guitar/fløjte duoen "Villén/Sjølin" det verdenskendte værk for ung, såvel som ældre.

Der er ingen jul uden Nøddeknækkeren, en sand klassiker, der emmer af eventyr, magi, dansende snefnug, gigantiske juletræer, yndige sukkerfeer, tindrende barneøjne, valsende blomster, frække mus og meget mere.

Nis Bank-Mikkelsen vil med sin landskendte, dybe, bløde stemme læse eventyret op. Uanset om det er det tungsindige Æsel i ”Peter Plys”, den onde Jafar i tegnefilmen om Aladdin eller den bløde fortællestemme i ”Bryggeren”, så er det Nis Bank-Mikkelsen, der står bag, og det er ikke for ingenting Nis har tilnavnet, The Voice.

Alle de kendte melodier bliver spillet i helt nye arrangementer af Linnea Villén og Allan Sjølin, der begge er uddannede fra solistklassen på Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

En forestilling du ikke vil gå glip af i juletiden - til enhver, der har barnetroen intakt – og til alle os, som elsker jul.

Snedronningen - en musical

Svinninge kirkes børnebor

Svinninge kirke 28. jan. kl. 17.00

Svinninge kirkes børnekor, Elsebeth, Kristin og Jóannes byder hjertelig velkommen til at opleve vores forestilling ’Snedronningen - et eventyr frit efter H.C. Andersen’ om kampen mellem det onde og det gode. Kom og se, hvad en rigtig ven er gjort af.

... Og der blev lys

Et foredrag om lys, farver og tro

Svinninge Sognehus 7. feb. kl. 19.00

Hvorfor kan vi se farver, og hvad består farverne af? Hvad er lys? Hvordan kan vi se? Meningsfuldt foredrag ved Claus Jørgensen Muldstrup om lys, syn, farver og tro. Han er udlært serigraf og grafiker og har studeret på Kunstakademiet i København. I dette foredrag deler han sin viden om lys og farver med os, lige såvel som sin forundring og fascination over, hvor fantastisk lysets og farvernes verden vidner om Guds storslåethed. Et foredrag, der både taler til den farveglade, den videnskabeligt indstillede, den filosofiske og den åndeligt søgende.