Koncerter

Høstgudstjeneste med:

Viser i vinden

Søndag den 19. september kl. 10.30 i Svinninge Kirke

I Svinninge Kirke er der tradition for, at høstgudstjenesten er en festlig dag, hvor vi får besøg af musikere, som medvirker ved gudstjenesten. I år får vi besøg af Viser i vinden, som er en spændende duo fra Sydøstjylland.

Viser i Vinden består af de to musikere Lene Oustrup og Peter Lorenzen, som spiller guitar, tværfløjte, autoharpe og sav. Lene og Peters viser og sange kan være glade og sjove, såvel som sørgelige og alvorlige, og der er både nyt ot gammelt fra den nordiske visetradition.

Efter gudstjenesten er der frokost og underholdning i Sognehuset. I forlængelse heraf vil der være auktion, som går til menighedsplejen.

Gudstjenester ved Allehelgen:

Søndag den 7. november er Allehelgens dag. Ved de to mindegudstjenester - kl. 17.00 i Hjembæk Kirke og kl. 19.00 i Svinninge Kirke - medvirker guitarist Mikkel Egelund.

En time før hver gudstjeneste kan man i våbenhuset hente kirkegårdslys til at sætte på en grav.

Fællessang fra Højskolesangbogen:

Med Erling Lindgren og Lene Grimal

Søndag den 28. november kl. 16.00 i Svinninge Kirke

Erling Lindgren og Lene Grimal byder på fællessang, fortælling og koncertindsalg. Sammen med Svinninge Kirkes kor vil de sammensætte et varieret program, der tager tilhørerne med på en rundrejse i den nye, 19. udgave af Højskolesangbogen.

Hvilke sange kom med i den nye højskolesangbog? Hvilke måtte vige pladsen? Nye og kendte fællessange kædes sammen med fortællinger og koncertindslag fra duoen Lindgren/Grimal. Eftermiddagen bliver således til en helhed af nyt og gammelt med mulighed for både at synge og lytte.

Da vi denne dag fejrer 1. advent, vil der til arrangementet også være dejlige julesange med. Svinninge Kirkes kor leder fællessangen og byder ind med 2. stemmer, som publikum også kan synge med på.

Der er fri entré, og efter koncerten vil der være et traktement i våbenhuset.